Fata Sagetator

Libertate

freedomv

Am vise mari, dar nu si mari ambitii. Si nu spun mereu ce vrei sa auzi. Vorbesc deschis, pentru ca vad lumea exact asa cum este, si fiind seriosi nu oricine are talentul acesta, de a privi o situatie logica limpede, rationala . Nu te voi minti nici cand o sa-ti doresti sa fac asta. Sunt optimista si mandra de asta, eu vad in lume ce-i mai bun, si daca nu vad, atunci caut.  Caut si la propriu si la figurat, pentru ca sunt independenta, calatoresc mult, chiar daca de aici-acolo , nu foarte departe, sunt mereu pe picior de plecare. La mine exista bacteria calatoritului. Nu imi  place sa m-i se ordone, cand nu e cazul, vreau sa fiu protejata, dar nu sa fiu “posesia” cuiva, deoarece nu-mi las individualitatea pentru nimeni .

La partea sentimentala, cam incurc eu dragostea cu prietenia, dar cu timpul ma asigur ca nu le voi mai amesteca. Promit. Si chiar daca imi plange sufletul pe inauntru, exteriorul radiaza de fericire atat de mult, incat o sa crezi si tu ca si prietenii mei ca am o inima de piatra. Dupa orice greseala facuta, analizez seri la rand, unde am gresit. Si cand nimeni nu ma intelege, am o infinitate de hobby-uri si pasiuni de care ma pot bucura din plin, timpul meu nu e niciodata gol. Eu ma consider egala cu cei de sex masculin, si ajung uneori sa copii din comportamentele lor, sa devin masculina, dar cu atat mai mult pot fi si cea mai feminina dintre fete. Am mai multi amici baieti, decat fete. Nu imi plang de mila, dar imi place sa fiu ascultata uneori. Nu sunt mironosita, dar nici o vulgara, sunt simpla si calma si daca ma întrebi de aparente, “probabil ca-ti voi spune ca a veni acasa la miezul noptii nu e o dovada de promiscuitate, asa cum sosirea la o ora decenta nu e o dovada de inocenta“. Aaa, sunt si stangace si naiva. Foarte vorbareata de altfel, prieteii mi-au gasit si o fraza “si-ar taia o mana doar pentru a avea un subiect de discutie“.

Cred ca am nevoie de cineva care crede ca “sinceritatea e frumoasa si minciuna urata”. Cred ca sunt cea mai buna gazda din lume…si modesta cu siguranta. Si un lucru mai putin bun, este faptul ca mereu intarzii, dar nu mult, ci maximum 5 minute, dar pentru cineva care respecta regulile convins, e destul de mult. Nu imi plac banii, ochiul dracului sunt cea mai proasta inventie si cred ca zic asta doar pentru ca niciodata nu stiu ce fac cu ei, nu stiu sa ii manuiesc.

In concluzie , cat timp nu incerci sa ma sufoci, eu voi putea da dovada de incredere, loialitate si afectiune , 3 in 1 🙂

2 thoughts on “Fata Sagetator

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s