Azi nu

descărcare

Am incercat sa scriu. Nu merge, nu am starea necesara, nu vreau sa revars, vreau sa acumulez in mine trairi si apoi sa le descriu. Parca-mi vine sa judec, si nu-mi place asta. Nici nu mai pot vorbi sincer, nici nu vreau sa mint, azi nici chef de scoala nu am, nici nu merg. Azi nu. Nu vreau sa vad oamenii cu fete triste, nu vreau sa aud mintile proaste, si nu vreau sa vorbesc despre nimicuri. “Totul e atat de simplu incat devine neinteles”. Dar eu am nevoie de raspunsuri. Ziua de ieri, m-a plictisit.
Ieri a fost o zi ciudata, cum am zis in postarile anterioare, nu ma cert cu nimeni, mai ales pe teme banale, dar ieri o persoana m-a scos din minti. Am ajutat o colega de clasa, si ea mi-a zis : “de ce o ajuti? ea te ajuta pe tine vreodata? de ce faci asa mult bine la toti? crezi ca primesti ceva inapoi?” . In mod normal, eu cand primesc asa intrebari nu raspund, nu pot sa vorbesc degeaba pentru persoane incapabile de a gandi. Atat de mult m-a deranjat incat i-am zis ca eu fac bine fara motiv, pe mine ma face sa ma simt excelent, ca si cum as salva o viata. Si am incercat sa-i explic ca binele se intoarce. Eu fac bine si primesc bine, ea face numai rau, si primeste mai mult rau. Nici nu stiu ce mi-a trebuit sa ma apuc de vorbit, dar parca mi-a ajuns pana la gat, cand o vad cat rau are in ea, si cum se uita si critica pe toata lumea, si pentru numele lui Dumnezeu sincer vorbind este o ratata, din toate punctele de vedere. Cred ca o sa incerc sa o ajut, nu pot sa traiesc cu cineva atat de pornit spre ura.
Azi chiar nu am chef de oameni. Si ma gandesc ca am de trait atat de putin, si eu pierd zile asa frumoase ca astea, doar pentru ca nu ma ambitionez sa fiu mai buna, autosugestia, azi m-a lasat.

 

P.S: nu beau cafea, imaginea e doar de frumusete+ nu vreau sa par vreo victima sau o trista, dar azi n-am starea generala de pozitivitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s