Miroase a iubire in bucatarie, ce mancam?

Azi m-am indragostit.
M-am indragostit de o melodie. Mereu imi gasesc o melodie care sa imi placa un timp, dar pana acum nu am dat de asa ceva. Nu e nici trista, nu e nici ferice, este doar aproape de perfectiune. Despre cat de frumoasa este piesa, as putea scrie pagini, dar va las sa ascultati.

Tudor

E ziua ei libera, dar nu si a lui. A plecat la munca inainte sa se trezeasca ea, nici macar nu a intrat in dormitor sa-i spuna buna dimineata. Se aseaza la masa din bucatarie si isi aprinde o tigara. E o cana cu cafea in microunde, apasa butonul si o incalzeste. E inca ursuza si nu vede biletul de pe masa. Aprinde televizorul din bucatarie si trecand de pe un canal pe altul se opreste pe un post muzical. Era melodia lor. Ii da o stare de bine si incepe sa o fredoneze usor, desi nu are ureche muzicala.
Isi arunca privirea pe masa si vede biletul. Ridica o spranceana si deschide biletul impaturit in doua, isi pune ochelarii si incepe sa citeasca.
“Buna dimineata, iubito. Nu aveam somn, m-am trezit pe la 3 dimineata si m-am gandit sa-ti scriu. Nu ti-am mai scris demult, stiu ca iti placea…

View original post 849 more words

4 thoughts on “Miroase a iubire in bucatarie, ce mancam?

  1. Piesa se numeste “River flows in you” . E de fapt la pian (o stiu si la pian, dar imi placea mai bine cum suna pe chitara). Intr-adevar, o piesa superba. A, Yiruma o canta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s