Un inceput pentru fiecare sfarsit

Image “Crezand  ca inceputul liceului imi va aduce o viata noua si mult mai buna, aproape am esuat; nu a fost totul asa -poate nu pentru mine- nu pana atunci. Partea buna a lucrurilor este deshiderea spre noi orizonturi, care se largesc pe zi ce trece. Doar prin faptul ca poti cunoaste oameni noii, eu, am inceput sa cunosc. Intro singura vara iti dai seama ca viata e dureroasa, dar frumoasa, si ca trebuie sa-i tii piept ca sa-ti faca naravurile. Incepi sa realizezi cu adevarat ca totusi inceputurile nu sunt grele si ca sentimentele trebuiesc stapanite. Si cum inceputul e greu, proverbul “Vrem sa traim, nu sa supravietuim” imi arata ca eu aici imi incep o noua parte din viata, cladesc cunostinte, si impletesc prietenii care pot dura o viata , nu traiesc doar pentru a termina ce am inceput, pentru ca o data cu sfarsitul acestui inceput, se v-a deschide o alta usa, spre altceva si viata continua…

O mica idee despre ce credeam eu la inceputul liceului. Acum, dupa ceva timp regasesc vechiul caiet cu scrieri si incep sa insir aici ce simt, ce vad, ce cunosc si ce nu.

Pentru inceput pot zice ca nu toate postarile mele vor fi asa directe, ci voi incerca sa ma alatur voua si prin literatura, sau proza sau versuri, asta in functie de “ploaia”care-mi va pune condeiul in mana.

 

Pace 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s